Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Kozel 11 Birre Bjonde Kanace 0.5L (Pako 5+1) 4.6%

Kozel 11 Birre Bjonde Kanace 0.5L (Pako 5+1) 4.6%

Regular price Lek 138.00 ALL
Regular price Sale price Lek 138.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Katër malte, të zgjedhura me kujdes sipas recetës unike të Brewmaster, i japin kësaj birre ngjyrë të kuqe rubin, aromë të lehtë hopi dhe shije pak të ëmbël karamel. 4,7 % ABV

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.