Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Kamiki Sakura Wood 50cl 48%

Kamiki Sakura Wood 50cl 48%

Regular price Lek 8,200.00 ALL
Regular price Sale price Lek 8,200.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Kamiki Sakura është një uiski i përzier me malt i cili ka shijuar dy periudha përfundimi! Përzierja e maltit te uiskit merret nga Japonia dhe më tej, dhe piqet në lis, e ndjekur nga një fazë e dytë e pushimit në fuçitë japoneze të drurit të kedrit, përpara se të përfundojë në fuçitë e pemëve sakura japoneze.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.