Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Kamiki Original Blended Malt Whisky 48%, 0.5L

Kamiki Original Blended Malt Whisky 48%, 0.5L

Regular price Lek 7,920.00 ALL
Regular price Sale price Lek 7,920.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Uiski i parë japonez dhe i vetmi në botë i përfunduar në fuçi Cedar, me një shije unike të butë dhe aromë druri sandalwood, që nuk mund të prodhohet askund tjetër. Me përmbajtje uiski malt prej 48% të cilësisë më të lartë nga e gjithë bota, që shkrihet duke krijuar përzierje unike falë ujit të pastër të burimit japonez. Kamiki lindi në Nara, një vend i shenjtë me shumë tempuj në shekullin e 8-të, nga ku mori emrin The God Breath.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.