Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Kamiki Intense Wood Whisky 48%, 0.5L

Kamiki Intense Wood Whisky 48%, 0.5L

Regular price Lek 8,200.00 ALL
Regular price Sale price Lek 8,200.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Uiski i parë japonez në botë i përfunduar në fuçi Cedar, me një shprehi të re për të gjithë ata, që duan një shije më intesive. Kamiki Intense Wood është një version ekskluziv i fituesit të shumë çmimeve në botë, Kamiki origjinal. Shija tij unike vjen si rezultat i një pëzierjeje të ujit të pastër japonez nga ujëvara e shenjtë e tokës së "perëndive" dhe përfundimi i tij për një kohë të gjatë në fuçinë japoneze Cedar.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.