Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

ILLYIPSOHOMEDECAFFEINATO CLUSTER CAPS 1 PACK = 18 PCS

ILLYIPSOHOMEDECAFFEINATO CLUSTER CAPS 1 PACK = 18 PCS

Regular price Lek 1,249.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,249.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

DECAFFEINATO Kafe Ideale për ata që duan të heqin dorë nga kafeina, por jo nga shija e pagabueshme e butë dhe prej kadifeje e përzierjes së vetme klasike të pjekur 100% Arabica. Paketim me 18 kapsula kafeje, me përmbajtje kafeine më pak se 0.1%.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.