Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

ILLY IPERESPRESSO SINGLE FLOWPACK CAPSULE HOME INTENSO (1 PACK X 100 PC)

ILLY IPERESPRESSO SINGLE FLOWPACK CAPSULE HOME INTENSO (1 PACK X 100 PC)

Regular price Lek 8,047.00 ALL
Regular price Sale price Lek 8,047.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Një bluarje që është klasike illy, illy decaffeinato përmban shijen dhe aromën klasike edhe kur nuk ka kafeinë. Me ëmëz karameli, luleje portokalli dhe jasmine që të lën një shije të ëmbël në fund. Përmbajtja e kafeinës jo më shumë se 0.1%.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.