Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

ILLY ESPRESSSO DECAF COFFEE GROUND 250GR

ILLY ESPRESSSO DECAF COFFEE GROUND 250GR

Regular price Lek 1,182.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,182.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Orecchiette (veshët e vegjël), të njohur edhe si "strascicati", janë një formë makarona tipike nga tradita e kuzhinës Pulia. Forma është një disk i rrumbullakët me një prerje të lehtë në qendër. Kjo makarona njihet edhe si "Recchie" dhe shërbehet me ragù me perime, ose mish qengji dhe ricotta ragù.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.