Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

ILLY E.S.E SINGLE SERVE PODS BOLD ROAST (1 PACK=18 PCS)

ILLY E.S.E SINGLE SERVE PODS BOLD ROAST (1 PACK=18 PCS)

Regular price Lek 780.00 ALL
Regular price Sale price Lek 780.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Me një bluarje kafeje illy 100% arabike kjo kafe italiane është e qëndrueshme, e butë, e balancuar dhe asnjëherë e hidhur. Kapsulat decaffeinato illy janë të pasura dhe të balancuara me aluzione karameli por pa kafeinë.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.