Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

ILLY CLASSICO COFFEE BEANS 3KG

ILLY CLASSICO COFFEE BEANS 3KG

Regular price Lek 14,400.00 ALL
Regular price Sale price Lek 14,400.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Klasiko, një kafe me pjekje klasike që të lën një ëmëz të ëmbël me nota delikate karameli, luleve të portokallit dhe jasmines. E zgjedhur me kujdes dhe e pjekur dhe bluar me përkujdesje, kokrrat e kafesë illy shfaqin bukuri dhe poezi sensuale tek dashuruesit e kafesë.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.