Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

ILLY CLASSIC ROAST 250GR -1

ILLY CLASSIC ROAST 250GR -1

Regular price Lek 1,179.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,179.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Cirio Passata Rustica është një salcë e trashë domate e bërë vetëm nga domate italiane."Passata rustica" është salca e cilësisë së lartë pasi është e trashë, një dëshmi se përmban vetëm domate të grumbulluara së fundmi dhe pa aditivë artificialë. Cirio Passata Rustica është e përkryer si bazë për salcat e makaronave dhe për një picë autentike.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.