Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

ILLY 21 IPERESPRESSO CAPSULES HOME (CAN) GUATEMALA

ILLY 21 IPERESPRESSO CAPSULES HOME (CAN) GUATEMALA

Regular price Lek 1,449.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,449.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Kjo kafe illy përmban kokrra kafeje 100% arabike të rritura me përkujdesje në Etiopia. Këto kokrra janë rritur hije dhe janë mbledhur me dorë në pyejt ku besohet që ka origjinën kafeja. Pjekja është e kalibruar specifikisht për të nxjerrur në pah shijet e veçanta dhe naturale të kafesë. Me këto kapsula mund të përgatisni një ekspreso të jashtëzakonshëm dhe një kapuçino lehtësisht dhe me thjeshtësi në shtëpi. Duke përdorur kapsula pastrimi është i shpejtë dhe i lehtë pas përdorimit.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.