Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

ILLY 21 IPERESPRESSO CAPSULES HOME (CAN) ETHIOPIA

ILLY 21 IPERESPRESSO CAPSULES HOME (CAN) ETHIOPIA

Regular price Lek 1,449.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,449.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Bucaneve 6 drithëra: pasuria e drithërave takohet me formën e pagabueshme të Buçaneve. Veçantia e Bucaneve qëndron në kombinimin e 6 drithërave, me të gjitha të mirat e tërshërës, spellit, grurit, orizit, hikërrorit dhe elbit. Që nga viti 1950, një traditë e mirësisë që vazhdon dhe rinovohet me kalimin e kohës. Çdo recetë Doria është një specialitet i thjeshtë dhe i përgatitur me kujdes.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.