Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

ILLY 21 IPERESPRESSO CAPSULES HOME (CAN) BRASIL

ILLY 21 IPERESPRESSO CAPSULES HOME (CAN) BRASIL

Regular price Lek 1,449.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,449.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Kjo kafe illy përmban kokrra kafeje 100% arabike të rritura me përkujdesje në Guatemala. Këto kokrra janë rritur në mallet e Guatemalës me një lartësi prej 2000 m, ku toka është shumë e pasur dhe mjedisi është i karakterizuar nga një biodiversitet i madhe. Për më shumë, pjekja është e kalibruar specifikisht për të nxjerrur në pah shijet e veçanta dhe naturale të kafesë. Kafeja vjen e paketuar në një enë me presion për të përmbajtur freskinë si dhe shijet dhe aromat e çmuara të bluarjes.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.