Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Hennessy XO Konjak NBA 0.7L 40%

Hennessy XO Konjak NBA 0.7L 40%

Regular price Lek 30,500.00 ALL
Regular price Sale price Lek 30,500.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Përftohet duke kombinuar si elbin më të mirë të maltuar, ashtu edhe elbin e pamaltuar të cilësisë më të lartë. Shija karakterizohet nga nota intensive erëzash dhe speci. Këto balancojnë në mënyrë të përkryer me shijet e kafesë. Përfundimi është i ngrohtë, me një amëz të pasur dhe pikante.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.