Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Hennessy XO Konjak 0.7L në Kuti

Hennessy XO Konjak 0.7L në Kuti

Regular price Lek 34,000.00 ALL
Regular price Sale price Lek 34,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Konjaku origjinal 'ekstra i vjetër', i prodhuar për herë të parë në vitin 1870 nga Maurice Hennessy për familjen dhe miqtë. Hennessy X.O , dhe shumë më komplekse sesa Hennessy VSOP. Shije frutash te thata, si kumbullat dhe fiq te thatë. Aromat evoluojnë në shënime të dendura të çokollatës dhe piperit të zi, të shoqëruara nga kanellë, karafili dhe kardamomi.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.