Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Hennessy VSOP Privilege Konjak NBA 0.7L 40%

Hennessy VSOP Privilege Konjak NBA 0.7L 40%

Regular price Lek 9,300.00 ALL
Regular price Sale price Lek 9,300.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Busker Single Malt është një uiski me ngjyrë të artë. Fillon me një rregullim frutash, i cili butësisht i lë hapësirë një shpërthimi të esencës së pishës dhe biskotës së maltit. Shija është shumë intensive, me nota të pasura çokollate. Uiski përfundon me një përfundim të ëmbël dhe kremoz.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.