Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Hennessy VSOP Konjak Mini 0.2L 40% x120

Hennessy VSOP Konjak Mini 0.2L 40% x120

Regular price Lek 2,100.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,100.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Busker Single Grain ka një ngjyrë kashtë të lehtë. Shija fillon duke ofruar karamel të ëmbël dhe duke kaluar në notat e buta të vaniljes dhe lisit. Në shije do të përjetoni nota karamel, vanilje, lisi dhe sanë. Përfundimi është i gjatë, i thatë dhe i ëmbël.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.