Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Hennessy VS Konjak Mini NBA 0.2L 40% x24cp

Hennessy VS Konjak Mini NBA 0.2L 40% x24cp

Regular price Lek 2,000.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Hennessy X.O fitoi famë ndërkombëtare dhe kontribuoi në zhvillimin e kategorisë XO e cila është një matëse e cilësisë. Falë 150 viteve të njohurive të përpikta, Hennessy X.O mbetet po aq frymëzues sot sa ishte kur Hennessy e ndau për herë të parë atë me rrethin e tij të brendshëm. Struktura e fuqishme dhe e ekuilibruar e Hennessy X.O mbart premtimin e një përfundimi jashtëzakonisht të gjatë, me çdo pikë një ftesë për të nisur një udhëtim të shqisave përmes shtatë notave dominante.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.