Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Hennessy VS Konjak 0.2L

Hennessy VS Konjak 0.2L

Regular price Lek 1,785.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,785.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Përbëhet nga 40 markash të zgjedhura me kujdes nga rajoni i Konjakut. Shumëllojshmëria e eaux-de-vie e zgjedhur e bën këtë Hennessy një konjak aromatik të përkryer. Zbutja e konjakut VS realizohet për dy deri në tetë vjet; Piqet në fuçi të lisi, derisa konjaku të arrijë konsistencë. Ofron një aromë të mrekullueshme të vaniljes, disa erëza të tjera dhe lisi.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.