Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Hennessy Richard Konjak 0.7L Box 40%

Hennessy Richard Konjak 0.7L Box 40%

Regular price Lek 1,200,000.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,200,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Gamës së Pinot Noir të Veuve Clicquot i është dhënë një përzierje e re me një doze më të lartë, ndërsa një prezencë më e madhe e Meunier përfortëson shijen e freskët dhe prej frutash. Ëmëza prej acidieti dhe lulesh gjenden në qiellëz dhe balancohen me dinamikën kremoze dhe të freskët që gjenden në të gjitha Veuve Clicquot.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.