Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Glenmorangie XBYG Malt Scotch Whiskey 0.7L

Glenmorangie XBYG Malt Scotch Whiskey 0.7L

Regular price Lek 5,260.00 ALL
Regular price Sale price Lek 5,260.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Aroma e Dom Pérignon është karakteristike "hint smoky" (pak e tymosur) për shkak të prodhimit ku vera reduktohet dhe çdo hap i proçesi bëhet pa praninë e oksigjenit. Me çdo gllënjkë Dom Perignon keni gjithmonë atë pastërtinë e karakterit të frutave, në varësi të perceptimit të frutave dominante Pinot Noir, si frutat e kuqe mjedra, pjeshka dhe qershia e errët. Chardonnay shton një shtresë mbështetëse të teksturës së shkumës dhe frutave të shijshme në spektrin e verdhë si kumbulla, molla dhe notat tropikale të ananasit.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.