Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Fantinel Pinot Grigio 2016 0.75L

Fantinel Pinot Grigio 2016 0.75L

Regular price Lek 2,420.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,420.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë, nga Friuli,Itali. Varieteti i rrushit: Pinot Grigio 100%. Ngjyra e verdhë e çelur me nuancë gjelbëroshe dhe reflekse të arta. Aroma të spikatura lulesh të verdha si acacia, e pasur me minerale dhe trup të plotë.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.