Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Engine Gin 0.7L 42%

Engine Gin 0.7L 42%

Regular price Lek 4,400.00 ALL
Regular price Sale price Lek 4,400.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Engine Gin ka lindur ne Itali, ne Barbaresco, një fshat në zonën e Langher ne rajonin e Alta Langa. Formula e tij eshte e lidhur ngushte me traditat italiane te Piedmontit. Frymezuar nga garat me motor dhe ato me makina dhe ne nder te figurave te rendesishme nga vitet 1970 – 1980 si Ford Gran Torino, Engine nuk gjendet thjesht ne nje shishe klasike. Paketimi i tij te kriion idene e shishes ikonike te vajit te motorit. Ka nje balance ideale me nje perfundim notash te rrenjeve te Jamballit, duke lejuar nje perqendrim te larte te aromave krejtesisht natyrale.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.