Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Edgar Sopper Gin 40%

Edgar Sopper Gin 40%

Regular price Lek 1,714.29 ALL
Regular price Sale price Lek 1,714.29 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Gin Edgar Sopper karakterizohet nga prania e pesë përbërësve botanikë dhe, falë shijes së tij të thatë, por të butë, është një xhin i gjithanshëm. Ideale për përzierje, por edhe për t'u pirë drejt.Shishja është një shprehje e origjinës londineze të produktit: relievet e shtrirë në të gjithë gjatësinë e saj i referohen dritareve mbresëlënëse me njolla të Kew Gardens, kopshti botanik më i famshëm i vendit, si dhe një nga simbolet arkitekturore të Londrës.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.