Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Duca Nero Spumante Extra Brut 2021 0.75L 12%

Duca Nero Spumante Extra Brut 2021 0.75L 12%

Regular price Lek 3,080.00 ALL
Regular price Sale price Lek 3,080.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë spumante ekstra brut e varietetit Pinot Nerome përmbajtje alkooli 12.0% - 12.5% ??nga krahina e Siçilisë, Itali. Ngjyra: E verdhë kashte shumë e zbehtë me reflektime të gjelbërta Shija: Me një elegancë të madhe tregon për notat minerale dhe e gjerë me freski dhe mineralitet të shkëlqyer.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.