Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

DL PENTOLATA SALCE PASSATA SHISHE 680gr

DL PENTOLATA SALCE PASSATA SHISHE 680gr

Regular price Lek 129.00 ALL
Regular price Sale price Lek 129.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Ka aromë karakteristike të domatev etë freskëta, për aderimin e përsosur të makaronave. Domatet më të mira fshihen,, qërohen dhe kalohen në një sitë të imët për të krijuar një salcë me teksturë. Perfekte për përgatitjen e spagetit.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.