Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Disaronno 0.7L

Disaronno 0.7L

Regular price Lek 2,200.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,200.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Krijuar për herë të parë në vitin 1525 . Liker me ngjyrë qelibari me reflektime rubini. Shije marzipani, vanileje, bajamesh, kajsish, macaroon dhe limonit, rrisin përmbajtjen aromatike dhe alkoolike duke e bërë shijen e Disaronnos të veçantë . Temperatura e shërbimit 8 - 10°. Kjo veçanti e bën atë një komponent ideal për cocktails.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.