Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

De Nigris Uthull e Bardhë Alkoli 6% 1L

De Nigris Uthull e Bardhë Alkoli 6% 1L

Regular price Lek 175.00 ALL
Regular price Sale price Lek 175.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Uthull për sallata dhe perime të pjekura në skarë. De Nigris e Bardhë identifikon praninë e të paktën 25% të farave të rrushit. Uthull 100 % italiane

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.