Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

DE CECCO PASTA SPAGHETI NR.12 PAKETIM 453GR

DE CECCO PASTA SPAGHETI NR.12 PAKETIM 453GR

Regular price Lek 168.00 ALL
Regular price Sale price Lek 168.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Spaghetti janë makaronat më të gjithanshme. Mund të shërbehet me çdo erëz, nga peshku te mishi, nga perimet te djathi, por gjithashtu shërbehet shkëlqyeshëm vetëm me vaj ulliri ekstra të virgjër dhe vetëm me parmixhan.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.