Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

DE CECCO PASTA RIGATONI NR.24 PAKETIM 453GR

DE CECCO PASTA RIGATONI NR.24 PAKETIM 453GR

Regular price Lek 168.00 ALL
Regular price Sale price Lek 168.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Rigatoni, i cili është një lloj tipik makaronash tradicionale nga Roma, ka sipërfaqen e jashtme karakteristike me kreshta dhe një diametër dhe trashësi të madhe. Forma është veçanërisht e gjithanshme dhe është perfekte me një shumëllojshmëri salcash domatesh ose perimesh, por erëzat më të mira janë salcat e bëra nga mishi: salcat e gatuara ngadalë me mish dhe kërpudha, të bëra nga viçi dhe derri, salçiçe. Rekomandohet çdo lloj salce që është mjaftueshëm e lëngshme për t'u futur brenda makaronave dhe për t'u bllokuar nga kreshtat.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.