Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

DE CECCO PASTA FARFALLE NR.93 PAKETIM 453GR

DE CECCO PASTA FARFALLE NR.93 PAKETIM 453GR

Regular price Lek 168.00 ALL
Regular price Sale price Lek 168.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Bluarja e veçantë me kafe 100% arabike illy ka një shije të butë, të pasur dhe me trup të plotë që është e krijuar nga bluarja e kokrrave 100% Arabike, të mbledhura nga zona të ndryshme në të gjithë botën. Kjo kafe autentike italiane është e qëndrueshme, e butë, e balancuar dhe asnjëherë e hidhur.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.