Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Crodino Shishe 0.1L

Crodino Shishe 0.1L

Regular price Lek 85.00 ALL
Regular price Sale price Lek 85.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Crodino është njw nga aperitivet mw tw famshwm nw Itali Sekreti i suksesit të tij, është shija unike dhe e shijshme, nga një përzierje infuzionesh dhe distilatesh të bimëve, erëzash dhe frutave të zgjedhura. Crodino e merr emrin nga Crodo, një qytet në Piemontin verior, ku prodhohet historikisht, që nga nga viti 1964, vitin e lindjes së aperitivit "Biond". Që nga 1995, Crodino wshtw pjesë e Grupit Campari.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.