Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

CREMONINI UTHULL BALSAMIKE E MODENES 2 GP SHISHE 0.5L

CREMONINI UTHULL BALSAMIKE E MODENES 2 GP SHISHE 0.5L

Regular price Lek 399.00 ALL
Regular price Sale price Lek 399.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Uthulla balsamike e Modena PGI është përftuar nga koncentrimi i mushtit të rrushit dhe uthulla e verës, i aftë për të përmirësuar shijen e çdo pjate. Acetifikimi i ngadaltë i lëndëve të para pasohet nga maturimi në fuçi druri duke çuar në një shije të hidhur-ëmbël, ngjyrë kafe të thellë dhe një aromë të vazhdueshme.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.