Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Craft Masters Kölsch Birre Bjonde Shishe 0.5L 4.8% x20Cp

Craft Masters Kölsch Birre Bjonde Shishe 0.5L 4.8% x20Cp

Regular price Lek 378.00 ALL
Regular price Sale price Lek 378.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Kölsch, birrë e pastër gjermane nga Fabrika më e Vjetër e Birrës Kolsch në botëSunner është fabrika më e vjetër Kolsch në botë dhe ka qenë gjithmonë nën pronësinë e familjes. Craeft Masters Kolsch prodhohet duke përdorur fermentimin e hapur. Një qasje tradicionale dhe tepër e aftë, e cila është unike dhe e veçantë, si birra që prodhon. Shënimet për shijen: Freskia dhe pastërtia qëndrojnë në zemër të kësaj birre. Me shijen e granolës, barit të sapo prerë, esterin me shije frutash dhe një finish të pastër, kremoz, Craeft Masters Kolsch është freskimi i përsosur. Shoqërimi me ushqimin: Bukë e sheshtë, picë, makarona, gatime të bollshme me mish derri, peta, ushqim i lehtë deti (p.sh. shojzë deti ose peshk murgu), pulë e pjekur, gatime me taxhin, antipasta, sallameri. Shoqërimi me djathë: Maskarpone, feta, kuezo blanko, rikota, shevre.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.