Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Craft Masters Abbey Tripel Birre Bjonde Shishe 0.33L 8.5%

Craft Masters Abbey Tripel Birre Bjonde Shishe 0.33L 8.5%

Regular price Lek 432.00 ALL
Regular price Sale price Lek 432.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Abbey Tripel, birrë belge. 6 gjenerata të prodhimit të birrës artizanale, direkt nga Abacia. Themeluar në 1784, Brewery Van Steenberge ka qenë gjithmonë nën pronësinë e familjes dhe tani menaxhohet nga gjenerata e 6-të. Birrat e kondicionuara në shishe, ose “të gjalla”, janë shembujt më historikë të prodhimit të birrës. Craeft Masters Abbey Triple është e rafinuar, freskuese dhe rrëmbyese, e ngulitur në histori po aq gjatë sa oxhaqet e manastirit. Shënimet për shijen: Ngjyrë e verdhë e hapur me shije rrushi të muskatit me lule, lëkurë portokalli dhe një finish tepër të thatë. Shoqërimi me ushqimin: Picë me pesto, perime të hidhëta (lakër brukseli, lakër jeshile ose shparg), ushqim tajlandez, indian ose kinez, ushqim darke me mish të pjekur. Shoqërimi me djathë: Brie, kamembert, shevre i maturuar, stilton anglez, gloucester, lankëshir, shimej, stinking bishop, kambozola, gorgonzola, rokefort, djathë danez ngjyrë blu.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.