Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Corvo Bianco 2021 0.75L 12%

Corvo Bianco 2021 0.75L 12%

Regular price Lek 1,390.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,390.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Corvo Bianco E BARDHË Varietet i rrushit - Rrush i bardhë Lloji - E bardhë Klasifikimi - Treguesi tipik gjeografik (IGT Sicilia) Ngjyra - E verdhë kashte e ndezur me reflektime të qarta jeshile Buqeta - intensive, me fruta dhe mesdhetare Shije - E freskët, e gjallë, këndshëm e butë, harmonike dhe me karakter të mirë.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.