Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Corvo Bianco 2017 0.75L

Corvo Bianco 2017 0.75L

Regular price Lek 1,390.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,390.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë siciliane e bardhë e vlerësuar për freskinë e saj. Ngjyra e verdhë e zbehtë dhe e ndritshme me nuanca të gjelbërta të pastra. Aroma - intensive dhe delikate frutash mesdhetare. Varieteti i rrushit: Insolia dhe Chardonnay. E freskët, e gjallë, me aciditet të mirë, të rrumbullakët dhe të strukturuar.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.