Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Cinzano Vermouth Bianco 1L

Cinzano Vermouth Bianco 1L

Regular price Lek 1,520.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,520.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Vermuth i lehtë dhe aromatik. Mund të shijohet drejtpërdrejt si aperitiv ose si përbërës në një cocktail, dhe shërbehet më së miri i ftohtë . Aromë delikate e pjeshkës së bardhë, marjoramit, erëzave të freskëta, me shënime trumzë të freskët. Shije frutash, vanilje dhe kanellës, dhe një përfundim të hidhur.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.