Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Cinzano Rosso 1L

Cinzano Rosso 1L

Regular price Lek 1,520.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,520.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Vermuth torinez, me ngjyrë qelibari, pasqyron infuzionin e pasur të bimëve dhe erëzave. Është përbërës i përsosur për cocktails, falë shijes së tij delikate. Një përzierje aromatike e vaniljes dhe qershisë së zezë, me një aluzion të karamelit të butë. Në shijim është i butë, me aluzione delikate të ëmbëlsisë fillestare, duke kaluar në hidhërim.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.