Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Cinzano Pro-Spritz 0.75L

Cinzano Pro-Spritz 0.75L

Regular price Lek 2,060.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,060.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Cinzano Pro-Spritz, prosecco e bardhë nga krahina e Piemonte, itali. Ka ngjyrë kashtë të verdhë të zbehtë. Aromë frutash:, dardhë, mollë, banane, bajame dhe kumbulla të pjekura, disa shënime minerale. Në degustim: e freskët, e ekuilibruar, shumë e butë në aciditetin e qiellzës. Varieteti i rrushit: Glera.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.