Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Cielo e Terra Pinot Grigio 2019 0.75L

Cielo e Terra Pinot Grigio 2019 0.75L

Regular price Lek 1,150.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,150.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë italiane, nga krahina e Piemonte, e prodhuar me rrush Pinot Grigio. Prodhuar nga varieteti i rrushit: Chardonnay 100%. E verdhë me reflekse të lehta gjelbëroshe. Aromë intensive e mollës së verdhë dhe agrumeve me retrogusto freskie, shumë e pasur në minerale.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.