Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Cavicchioli Lambrusco 0.75L

Cavicchioli Lambrusco 0.75L

Regular price Lek 1,050.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,050.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe e italiane e krahinës Emillia Romagna në Itali. Aromatike me bulza të cilat realizohen me fermentim të dyfishtë. Prodhuar nga varietet e rrushi: Lambrusco salamino 100%. Vera ka ngjyrë të kuqe të ndezur me reflekse vjollce. Aromë frutash që shpalosen këndshëm përmes trëndafilit dhe erëzave të ëmbla. Bulza të vogla fine dhe tanina që përkedhelin ndjesinë.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.