Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Carpano Vermouth Antica Formula 1L

Carpano Vermouth Antica Formula 1L

Regular price Lek 4,500.00 ALL
Regular price Sale price Lek 4,500.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Antica Formula, është receta origjinale e pa imitueshme e vellezërve Branca. Ka ngjyrë qelibari të qartë, kafe në kuqe të errët. Karakterizohet nga infuzioni i bimeve te maleve dhe erëzave të zgjedhura me kujdes, ndër të cilat mbizotëron më shumë Zafferano. Ideale për t'u pirë me akull, dhe një fetë portokalle, si aperitiv pas darkës. Arome delikate me frutash të thata, oriz, qershi, specit dhe portokallit. Temperatura e shërbimit 5 - 8°C . Është përbërësi kryesor i koktejeve: Negroni, Americano dhe Hanky Panky.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.