Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Calanica Grillo 2020 0.75L 12.5%

Calanica Grillo 2020 0.75L 12.5%

Regular price Lek 2,255.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,255.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Calanica Grillo Variete rrushi - Grillo Lloji - E bardhë Klasifikimi - Treguesi tipik gjeografik (IGT Sicilia) Ngjyra - E verdhë kashte e ndezur me reflektime të gjelbërta Buqeta - Përcjell një nuancë frutash dhe një nuancë mesdhetare Shije - E bollshme me një freski dhe qëndrueshmëri të mirë Përmbajtja e alkoolit - 12.5% vol

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.