Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Calanica Frappato 2020 0.75L 12.5%

Calanica Frappato 2020 0.75L 12.5%

Regular price Lek 2,255.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,255.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Calanica Frappato Varietet i rrushit - Frappato Lloji - E kuqe Klasifikimi - Treguesi tipik gjeografik (IGT Sicilia) Ngjyra - E kuqe me thekse të forta vjollce Buqeta - Një balancë aromatike e trëndafilit dhe manushaqes Aromë - Kadife me tanine të buta, qëndrueshmëri e madhe aromatike Përmbajtja e alkoolit - 12.5% vol

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.