Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Calanica Chardonay 2021 0.75L 12.5%

Calanica Chardonay 2021 0.75L 12.5%

Regular price Lek 2,255.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,255.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Calanica Charnonnay Varietet i rrushit - Chardonnay Lloji - E bardhë Klasifikimi - Treguesi tipik gjeografik (IGT Sicilia) Ngjyra - E verdhë kashte e ndezur me reflektime të gjelbërta Buqetë - intensive dhe elegante me nota komplekse frutash Shije - E pamohueshme me fruta me një freski të jashtëzakonshme Përmbajtja e alkoolit - 12.5% vol

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.