Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Bud, Shishe 0.33L

Bud, Shishe 0.33L

Regular price Lek 155.00 ALL
Regular price Sale price Lek 155.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Marka botërore dhe e vetmja që futet në 100 vendet e para të markave botërore. Falë kombinimit unik me famë botërore të shijes dhe freskisë së pastër, BUD quhet "Mbreti i Birrës". BUD sot është më shumë se një birrë e shkëlqyer. Ashtë një markë kulti për disa breza njerëzish të suksesshëm, të bashkuar për të krijuar birrën më të mirë në botë.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.