Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Branca Stravecchio 0.7L

Branca Stravecchio 0.7L

Regular price Lek 2,100.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,100.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Branca Stravecchio u prodhua për herë të parë në 1888. Stravecchio do të thotë 'ekstremisht e vjetër' në italisht), plaket në fuci lisi slloven. Ngjyrë qelibari me aludime të arta. Aromë vanilje, me shënime lisi, cigareje dhe karameli. Shija e saj është e plotë dhe e butë me aludime të frutave të thata, tymi cigareje. Në fund dihet shija e kafesë. Temperatura e shërbimit 5 - 8°C .

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.