Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Branca Menta 0.7L

Branca Menta 0.7L

Regular price Lek 2,150.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,150.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Branca Menta është prodhuar në vitin 1960, në një periudhë kohore të karakterizuar nga ndryshime të mëdha, nga bumi ekonomik në Itali. Branca Menta, e përsosur për të gjitha stinët, është ikona e pijeve qe konsumohet me akull si aperitiv . Përmban nenexhik dhe mentol përveç përzierjes së bimëve sekrete. Branca Menta është në ngjyrë kafe të mesme. Temperatura e shërbimit 5 - 8°C. Aromat e saj të forta të nenexhikut, mentolit janë sfiduese për të punuar kokteje, me i famshmi Mintonic.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.