Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Belvedere Vodka Pure Janelle 0.7L

Belvedere Vodka Pure Janelle 0.7L

Regular price Lek 6,300.00 ALL
Regular price Sale price Lek 6,300.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Belvedere ka kryer partneritet me aktorin, muzikantin dhe aktivistin e vlerësuar Janelle Monáe, Limited Edition, prodhuar për vitin 2019. Dizajn i shishes ka një estetikë, që synon të zbulojë bukurinë brenda, ilustron karakterin e shumëanshëm të Monáe dhe Belvedere. Vodka përmban Diamond Dankowskie, një e thekër e rrallë polake. Shija e vaniljes lëkundet midis ëmbëlsisë dhe aludim të specit të bardhë dhe erezave. Temperatura e shërbimit: 2°-6°.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.